Training

Je moet je helemaal geven…

Je wilt de best mogelijke versie van jezelf zijn. Je doel is om te evolueren en te groeien professioneel en als persoon. Dat is waar training het verschil maakt. Training is essentieel want het geeft je de kennis en vaardigheden die je toelaten om blijvend een positieve bijdrage in de organisatie te maken. Het gaat erom deze sterke punten te ontwikkelen en aan te scherpen om je capaciteiten, je productiviteit, je prestaties, je ... zelf te verbeteren. En dat kan alleen jij.

LEES VERDER

Groeps-

coaching

Eensgezinder samenwerken?

Jullie zijn een groep, een team, een ploeg en jullie werken samen. Maar jullie willen het efficiënter, eensgezinder en met meer resultaat. Misschien voelen jullie wel de noodzaak om elkaar beter te leren kennen? Of willen jullie vermeende obstakels die vooruitgang of een hogere productiviteit in de weg staan uit de wereld helpen? Mogelijk wat moraalamfetamines; waarom niet?

LEES VERDER

Individuele

coaching

Gestrand?

Ben je ook hier aangespoeld? Welkom dan.

Net als zovelen vóór jou moet je constateren dat je wat verzand zit. Je realiseert je dat het tijd is voor verandering, en op professioneel vlak weet je heel goed wat je niet meer wilt. Maar je realiseert je ook dat zoiets niet automatisch betekent dat je weet wat je wel wilt. Toch?

Stop met treuzelen. Gooi los dat anker en doe er wat aan.

 

YELLOW BRICK

Adres  E. Tollenaerestraat 92

1020 Brussel

Tel  +32 2 425 86 58

 

© De inhoud en de beelden zijn auteursrechtelijk beschermd  door Yellow Brick, Coaching & Training sprl

Onze website gebruikt geen cookies en verzamelt geen persoonsgegevens.