Training

Je moet je helemaal geven…

Je wilt de best mogelijke versie van jezelf zijn. Je doel is om te evolueren en te groeien, professioneel en als persoon. Dat is waar training het verschil maakt. Training is essentieel want het geeft je de kennis en vaardigheden die je toelaten om blijvend een positieve bijdrage in de organisatie te maken. Het gaat erom deze sterke punten te ontwikkelen en aan te scherpen om je capaciteiten, je productiviteit, je prestaties, je ... zelf te verbeteren. En dat kan alleen jij.

 

 

...maar door je te geven, heb je ’t voor het leven.

‘Soft skills’ maken het verschil. In tegenstelling tot technische vaardigheden – die steeds sneller passé lijken te zijn – blijven ‘zachte vaardigheden’ je bij. Of het nu over persoonlijke effectiviteit, communicatieve vaardigheden of leidinggevende bekwaamheid gaat, Yellow Brick traint je zó dat ze je een mensenleven van dienst zijn. En vergeet niet: hoe groter je vaardigheden, hoe breder je visie en groter je bereik.

 

Dit zijn de dingen die je met training kunt bereiken:

  • Een groter bewustzijn van je sterke en je ontwikkelingspunten
  • Meer zelfvertrouwen
  • Een breed scala aan vaardigheden die je succesvol helpen omgaan met een continue veranderende wereld
  • Een sterkere persoonlijke motivatie
  • Een diepere jobtevredenheid

Enthousiasme en energie om onze grootste troef te ontwikkelen –
Bénédicte Ledoux, Euroclear SA

“Euroclear werkt al vanaf het begin samen met Yellow Brick en is bijzonder ingenomen met dit partnership. Yellow Brick toont een grote openheid, flexibiliteit en bereidheid om bij te dragen aan het succes van Euroclear. De trainers en coaches geven blijk van enorm veel enthousiasme en energie om onze grootste troef te ontwikkelen: onze mensen. En dit wordt heel erg geapprecieerd door onze medewerkers, bij alle onderwerpen. Hun methode is vooral ervaringsgericht: je leert door te doen.”Bénédicte Ledoux – Global Talent Management & Well-beingEuroclear SAMEER GETUIGENISSEN >

Training is verankering (van kennis, waarde en investering…)

Training biedt een uitstekende gelegenheid om eigen kennis en vaardigheden en die van alle medewerkers uit te breiden, en hen het gevoel te geven gewaardeerd en waardevol te zijn. Het helpt medewerkers ook soepel in te spelen op de snel veranderende jobeisen.

 

  • Mensen met extra training zijn beter opgewassen tegen hun taak omdat ze hun persoonlijke en organisatorische vaardigheden, kennis en kunde verbeteren.
  • Het kweekt ook zelfvertrouwen want opgeleide werknemers hebben een dieper inzicht in hun rol en de verantwoordelijkheden die gepaard gaan met hun werk.
  • Dit zelfvertrouwen kan hen stimuleren om nog beter te presteren en nieuwe ideeën te bedenken die hen en de organisatie helpen uitblinken.
  • Permanente vorming houdt uw medewerkers scherp en flexibel zodat ze vlot kunnen inspelen op de steeds veranderende eisen.
  • Werknemers die een opleiding krijgen, voelen zich gewaardeerd en blijven trouwer aan de organisatie, wat uw investering in hen vrijwaart.

YELLOW BRICK

Adres  E. Tollenaerestraat 92

1020 Brussel

Tel  +32 2 425 86 58

 

© De inhoud en de beelden zijn auteursrechtelijk beschermd  door Yellow Brick, Coaching & Training sprl

Onze website gebruikt geen cookies en verzamelt geen persoonsgegevens.