VISIE

Top of mind

Wij bij Yellow Brick, Coaching & Training willen uw eerste keuze zijn wanneer het gaat om het potentieel van mensen en teams op hun weg naar succes te ontbolsteren.

 

Wij ondersteunen zowel individuele medewerkers als teams in hun zoektocht naar betere prestaties en lijnen dit op met persoonlijke en zakelijke doelstellingen, en organisatorische waarden.

 

Dat doen we door middel van individuele coaching, trainingen en workshops aangepast aan de context en de behoeften van elk van onze klanten; of ze nu managers, experts of medewerkers zijn.

 

 

Pijlers van wijsheid

Onze dienstenpakket steunt op 3 pijlers:

 

We voelen ons comfortabel in de expertise die we hebben opgebouwd op het gebied van communicatie, carrière- en leiderschapsontwikkeling, collectieve intelligentie, change management, conflicthantering, zelfbewustzijn en invloedsvaardigheden, om er maar een paar te noemen.

 

Onze kernactiviteit bestaat erin teams te assisteren bij het verbeteren van de communicatie en de samenwerking; en in het helpen bij het uitwerken van een visie, missie en strategische actieplannen.

 

AANPAKTOOLSTEAM

YELLOW BRICK

Adres  E. Tollenaerestraat 92

1020 Brussel

Tel  +32 2 425 86 58

 

© De inhoud en de beelden zijn auteursrechtelijk beschermd  door Yellow Brick, Coaching & Training sprl

Onze website gebruikt geen cookies en verzamelt geen persoonsgegevens.