Groeps-

coaching

Eensgezinder samenwerken?

Jullie zijn een groep, een team, een ploeg en jullie werken samen. Maar jullie willen het efficiënter, eensgezinder en met meer resultaat. Misschien voelen jullie wel de noodzaak om elkaar beter te leren kennen? Of willen jullie vermeende obstakels die vooruitgang of een hogere productiviteit in de weg staan uit de wereld helpen? Mogelijk wat moraalamfetamines – waarom niet?

 

Een groep van gelijkgestemde zielen

Groepscoaching is dé perfecte manier om als team te evolueren. Hoezo? Individuele inbreng koppelen aan de meerwaarde van de uitdagingen en successen van de andere deelnemers resulteert in dubbel het effect voor de helft van de inspanning. Yellow Brick helpt jullie de weg naar groepssucces te effenen.

 

Met groepscoaching creëren jullie:

  • Een betere communicatie tussen de leden van het team.
  • Een grondigere kennis van en een dieper inzicht in de verschillende aspecten van het werk.
  • Verhoogde productiviteit door een beter begrip van de individuele taken en verantwoordelijkheden.
  • Een scherpere afstemming op de bedrijfsdoelstellingen.
  • Gemotiveerde teamleden die zich bewuster zijn van de groepsdoelen en die ook echt willen bereiken.

Sleutelfiguren in ons success – Arnaud Scaramanga, Entso-e

"Net zoals de meeste start-ups heeft mijn organisatie de laatste jaren een vrij intensieve groei gekend met rekrutering van talent uit heel Europa. Yellow Brick heeft een sleutelrol gespeeld in de uitbouw van onze HR-strategie, die ons toelaat het beste in onze mensen naar boven te brengen. Dankzij hun brede trainingportfolio en grote coaching-expertise hebben ze een goed begrip van onze behoeften en een juiste afstemming. Het maakt van hen sleutelfiguren in het succes van onze organisatie.Arnaud Scaramanga – Finance & HR ManagerENTSO - E A.I.S.B.L. – European Network of Transmission System Operators for ElectricityMEER GETUIGENISSEN >

Wat maakt groepscoaching zo de moeite waard?

Groepscoaching door Yellow Brick verweeft al de verschillende meningen en strategieën die jullie samen hebben uitgekiend. Het consolideert ze in één gedeelde richting. En die tilt het team naar een hoger niveau:

  • De eerste stap op weg naar teamverandering en -verbetering wordt door jullie gezet. Het begint met jullie afbakening van het speelveld en jullie motivatie voor verandering.
  • Met slimme en fijngevoelige vragen laten we de magie van de teamspirit haar werk doen. Jullie leggen de lat hoger, door elkaar uit te dagen om dromen, ambities en doelstellingen te creëren en uit te voeren.
  • Verschillende tools structureren de reflectie binnen de groep. Ze helpen silo’s en obstakels te ontdekken en doorbreken om er uiteindelijk een actieplan mee te ontwikkelen.
  • Door de energie en inzet van individuele deelnemers te bundelen, kunnen toekomstige stappen en plannen worden gedefinieerd. Jullie zijn er klaar voor.

YELLOW BRICK

Adres  E. Tollenaerestraat 92

1020 Brussel

Tel  +32 2 425 86 58

 

© De inhoud en de beelden zijn auteursrechtelijk beschermd  door Yellow Brick, Coaching & Training sprl

Onze website gebruikt geen cookies en verzamelt geen persoonsgegevens.